Köpvillkor

 

Betalning

Man måste vara 18 år eller äldre för att få handla på sunsornscamping.se. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Paysonfaktura
Vi erbjuder även “PaysonFaktura” som betalsätt.

Betalningsvillkor för PaysonFaktura är 14 dagar. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka köp och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Prissättning

Priserna på vår hemsida uppdateras kontinuerligt och anges inklusive moms (25%).
Vi reserverar oss för pris- och textfel.

Ej utnyttjad bokning

Om man uteblir från en bokning utgår i normalfallet ingen ersättning om avbokning ej gjorts i enligt med villkoren.

Ångerrätt/Avbokning

Avbokning måste göras senast 5 dagar innan beräknad ankomsttid.

Reklamation

Vid reklamation så ber vi er kontakta oss, så hjälper vi dig!

Personuppgifter

Läs vår Integritetspolicy här.

Tvist

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.