Boka campingplats i tid

Låt dig inte luras av vinterns kyla och snö, om två månader är det dags för våren att göra entré. Se till att boka din campingplats inför vår och sommar i god tid så att du inte missar ännu en fantastisk och ljus säsong på Sundsörns camping.

När trädens löv faller till marken och mörkret tränger sig på känns den ljusare delen av året väldigt avlägset. Vi törstar efter solens strålar och i bästa fall får vi uppleva en vit och snörik vinter som lyser upp den annars så mörka vardagen. Där och då känns det som att det aldrig mer kommer bli varmt och ljust igen och tanken på förra årets kvällsdopp i ett ljummet hav är ett minne blott! Som tur är kommer sommaren åter, trots att vi blir lika överraskade år efter år. Se därför till att redan nu planera semesterveckorna och boka in campingplats hos oss i god tid, så slipper du känna stress då den efterlängtade sommaren äntligen är här.

Väl mött!