Camping under vintern, går det?

Det går att leva och njuta av ett naturnära och vackert boende året runt på Sundsörns camping. Med de välfungerande och fräscha faciliteter som finns tillhands (el, kök, toalett, dusch och tvättmaskin) går det alldeles utmärkt att bo bekvämt och skönt även under vintern med fallande snö och minusgrader.

Att få leva nära naturen och uppleva årstidernas alla skiftningar har varit naturligt för människan under större av dess existens
men i och med den moderna tidens intåg och urbanisering har man förlorat den nära kontakten med sin miljö och ursprung. På Sundsörns camping ges möjligheten att leva nära naturen oavsett årstid utan att behöva göra avkall på moderna bekvämligheter. Jonas Persson, 65 årig pensionär har bott tre vintrar i rad på campingen och kan inte tänka sig att flytta in till stan igen.

– Att få bo mitt i naturen med fågelsång och vädrets alla skiftningar ger mig ro i själen utan att jag känner mig ensam. På Sundsörn har jag allt jag behöver och jag kan alltid komma i kontakt med den vänliga personalen som jobbar här. Johan Abrahamsson som driver Sundsörns camping med sin fru Malin säger att cirka 10 % av gästerna är stamgäster under hela året och har varit det i flera år.

– Vi tycker att det är jätteroligt att vi har så mycket återkommande gäster och dem som bor året runt skapar trygghet och en familjär känsla då dem värnar mycket om att det ska vara en lugn och trygg plats för alla att njuta av.

Se till att boka din campingplats redan nu, då det snabbt blir fullt inför sommarsäsongen.

Vi ser fram emot att höra från Er!