Allt man behöver för en lyckad semester

På området finns allt man behöver för en bekväm och lyckad semester. Receptionen hjälper dig med bokningar och svarar på frågor och i butiken kan du handla enklare förnödenheter. I våra servicehus kan man diska, duscha och tvätta kläder och under soliga dagar kan man njuta av en glass eller en kopp kaffe i caféet som har en vacker utsikt över sjön.

Reception

I receptionen hjälper vi till med bokningar, svarar på gästernas frågor och tipsar om aktuella aktiviteter som hålls på och utanför campingen. Här kan man hyra lakan och örngott för 75 kr/ set. Önskar man cykla eller vandra i Sundsörn eller på kringliggande öar har vi bra kartor att ge ut.

Under 1 maj – 31 augusti är receptionen bemannad mellan 11.00 – 21.00. Övriga tider nås vi på telefon 073 23 23 488 eller via kontaktformuläret dygnet runt. Resterande tider finns personal på plats vid behov men nås alltid på telefon.

Incheckning: Tidigast klockan 12.00
Utcheckning: Senast klockan 12.00

Servicehus

På campingområdet finns det två servicehus som rymmer kök/kökshoar, fräscha duschar (totalt åtta stycken), toaletter, två tvättmaskiner och en torktumlare som bokas på plats. Alla våra serviceutrymmen är funktionshinderanpassade.

Vi är mycket måna om att upprätthålla god hygien och har därför skoförbud både i servicehusen och Restaurang Brygghuset.

Under högsäsong rör sig personalen konstant runt i området för att hålla hög nivå på städning och service. Faciliteter rengörs minst fyra gånger om dagen.

Servicehus

Butik & Café

Det finns en närbutik som ligger i samma byggnad som receptionen, restaurangen och caféet som erbjuder ett mindre utbud av matvaror och förnödenheter. Här hittar man bland annat grillkorv och grillkol. Butikens öppettider under högsäsong är mellan 11.00 – 21.00.

I caféet kan man handla godis, glass och dricka samt njuta av den vackra utsikten mot vattnet. I Restaurang Brygghuset kan man äta god och vällagad mat samt beställa take away om så önskas. Vi erbjuder även festlokal och konferens med mat och servering.

Båthamn

Vill man ta sjövägen till Sundsörn går det bra att lägga till vid båthamnen som är vackert belägen vid Torsöbron och Restaurang Brygghuset. Norr om båthamnen ligger Sjötorp och i sydlig riktning Mariestad. Det finns totalt 45 fasta båtplatser, varav 10 är gästplatser och en  riktig isättningsramp. Toaletter finns inne på restaurangen och duschar i servicehusen på campingområdet, ca 450 meter bort. Det är gratis att lägga till i båthamnen om man äter på restaurangen, annars kostar det 100 kr/dygnet.

Intresserad av båtplats eller säsongskontrakt? Kontakta oss på telefon 0501-39 31 50 eller via mail info@sundsornscamping.se

Priser 2020

Tält + bil
280 kr

Husbil & husvagn + bil
280 kr inkl. el

Pris högsäsong under längre tid:
Bo 1 vecka betala för 6 dygn – 1680 kr
Bo 2 veckor betala för 12 dygn – 3360 kr
Bo 3 veckor betala för 18 dygn – 5040 kr
Bo 4 veckor betala för 24 dygn – 6720 kr

Hyra av lakan och örngott 75 kr/set.

Trivselregler

Till Sundsörns camping kommer många barnfamiljer och äldre människor som uppskattar den familjära och vänliga atmosfären. Vi är måna om att alla ska trivas och vi  håller hårt på att man ska respektera varandra, bland annat genom att inte spela musik efter 22.00. För att hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen är det skoförbud i servicehusen och restaurangen.

Föräldrar ansvarar själva för sina barn om dem besöker getterna i hagen på området.
Alla husbilar och husvagnar ska vara besiktigade och godkända för gas för att få stå på området.

© Copyright 2020 - Sundsörn camping